Allsvenskan Segling 19-21 maj – Båtfest i centrala Strängnäs

Hej!

Om cirka två veckor står vi i Strängnäs Segelsällskap som värdar för årets första deltävling av Allsvenskan Segling. Under fredag till söndag 19-21 maj kommer det att bjudas i segling i högsta klass precis utanför Ångbåtsbron i Strängnäs. På land kommer vi att ha några namnkunniga kommentatorer som refererar tävlingarna, och om inte det vore nog så har vi dessutom livetracking igång.
Vi har även gjort en satsning på att det ska finnas något för besökarna att uppleva på land, så varför inte ta del av våra programpunkter, ta en fika i cafeterian och mingla bland deltagarna.

Under lördagen kommer även en hel del annat att hända på stan. Bland annat anordnas ”Kultur 17”, kommunens kulturdag, och ”Bondens egen marknad”. Med andra ord så är det väl upplagt för en liten utflykt till Strängnäs. Eller kanske årets första båttur? Behöver ni en natthamn så är vår klubbholme Askholmen vårstädad och fin efter vintern.

Vi är naturligtvis väldigt glada om ni kan hjälpa oss med att sprida detta budskap i era klubbar. Lägg gärna ut en notis på hemsidan, sociala medier eller varför inte printa ut affishen till klubbens anslagstavla.

Mer information:
www.strangnassegelsallskap.se
www.allsvenskansegling.se
https://www.facebook.com/events/235071173563146/

Med vänliga hälsningar

Tommi Rotonen

Strängnäs Segelsällskap