Loppmarknad på Brandholmens Båtklubb

Brandholmens båtklubb (BBK) inbjuder allmänheten och andra båtklubbar i vår närhet till loppmarknad för båtprylar i syfte att spara på resurser (förbättra miljön) och ge möjligheter till spontana möten mellan båtintresserade i Nyköpings kommun.

När: lördagen den 20 april 2013, Tid kl 10:00 – 14:00 (ca)
Plats: Klubbhuset, Pontongatan 4, Brandholmen i Nyköping, infart från bussvändplats, följ skyltar till Nyköpings Varv.

WGS 84 (lat, lon): N 58° 44.687′, E 17° 2.924′,
WGS 84 decimal (lat, lon): 58.74479, 17.04874

Vi är säkert många som har lite båtgrejor liggande som vi inte själva längre har användning för och som skulle kunna komma till användning på någon annan båt. Varför inte göra slag i saken och ta med dig det du har som du vill sälja till oss och vår varmhall eller traktorgarage på klubbens område den 20 april mellan kl 10 till kl 14 så kanske du får dina grejor sålda.
Eller du som behöver köpa ny utrustning till din båt, kom förbi loppisen och fynda grejor. Vi tror att det finns en hel del saker som kan byta ägare denna dag.

Själva loppisen kommer att äga rum på vårt område i närheten av vårt klubbhus där vi har en stor yta att vara på. Alla är välkomna, men var och en tar med sig eget bord eller motsvarande för att visa sina saker på. Släpvagn, baklucka eller mindre lastbil med flak går också bra. Vid dåligt väder får vi tränga ihop oss i traktorgaragen och i varmhallen som inte kommer att vara uthyrd denna dag.

OBSERVERA – Det är båttillbehör som ska säljas på loppisen, inget annat!

Området, som är inhägnat, kommer att vara tillgängligt (grinden öppen) från kl 9 till 15. Vi kommer ordna med försäljning av korv och kaffe. Toaletter finns i klubbhuset.

Arrangör är styrelsen i BBK och kontaktman för denna loppis är styrelseledamot Håkan Sidén som du når på mobiltelefon 070-420 56 52 eller hakan@pov.nu.

Med vänlig hälsning
Ordförande Peter Arkeholt, 076-822 98 91