Brokenläger

Varje år anordnar vi ett seglarläger på NYSS klubbholme Broken, i skärgården utanför Nyköping. Seglarlägret är årets höjdpunkt för både nybörjare och fortsättare.

2022 års Brokenläger pågår 11 (kväll) -14 augusti.

INFORMATIONEN NEDAN KOMMER ATT UPPDATERAS INOM KORT

Seglingen sker med optimistjollar och 2-kronor. För er som ev. inte har egen optimistjolle finns ett begränsat antal (15 st) klubbjollar. Anmäl intresse av ”lånejolle” vid anmälan (100kr / jolle).

Vi sover inne i Klubbhuset på egna luftmadrasser eller liknande. Äldre ungdomar (från 13 år) får tälta, men måste i så fall själva hålla med tält.

Det är bara trevligt om även resten av familjen kan vara med på lägret. Vi behöver föräldrar som hjälper till i följebåtar, i köket, städning mm. För att kunna organisera det hela är det viktigt att man som förälder är närvarande de dagar man angivit eller hör av sig till oss i god tid om det blir ändringar.

Mat: Alla som vill kommer att kunna äta frukost, lunch och middag tillsammans med deltagarna, till ett pris av ca 125 kronor per person och dag (torsdagen räknas inte då vi endast fixar kvällsmat). Denna avgift betalas in på NYSS Bankgiro 753-5305 innan lägret, maila även info om detta till undertecknad.  Viktigt! Meddela även info om eventuella matallergier/specialkost, till köksansvarig johannasolheim@hotmail.com, senast 10 augusti.8

Anmälan görs senast 30 juni via anmälningsformuläret (stängt) samt genom att skicka in lägeravgiften till Bankgiro 753-5305. Glöm inte namn och e-postadress på inbetalningen. Som bekräftelse på att du är anmäld och har betalat kommer vi att med e-post skicka lägerinformation.

Lägeravgiften är 1300 kr för medlemmar och 1650 kr för icke medlemmar

Lån av Klubbjolle 100 kr.

Mat för icke deltagare 125 kr/dag (Mat ingår i lägeravgiften för deltagare)

Rekommenderad minsta ålder är 8 år.

Simkunnighet 200 meter är ett krav.

Lägerdeltagande sker på egen risk.

Lämplig utrustning att ta med till lägret:

– Optimistjolle som är komplett utrustad. Se till att alla grejer är märkta, såväl dina egna som båtens och glöm inte att jollen måste ha en flytande bogsertamp, samt öskar och paddel.

– Sovsäck/lakan + Liggunderlag eller luftmadrass

– Tandborste, tandkräm, tvål/schampo

– Kläder att segla i + Flytväst ( Vi bär ALLTID flytväst utomhus på lägret )

– Regnställ + Stövlar

– Ombyteskläder (även skor, stövlar och flytväst om du har)

– Gympakläder, typ träningsoverall.

– Badkläder och handduk.

– Ficklampa

– Tallrikar, bestick, mugg och Vattenflaska ( Obs! Ej engångsmaterial )

+ allt annat som du tror du behöver fast inte vi skrivit upp det.

MÄRK ALLT VÄL!!!!

 

Ta inte med:

Godis och sötsaker

Mobiltelefoner i jollarna

Broken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.